Generelle oplysninger
KONGERSLEV FASTENERS ApS
CVR: 33144458

Altirustfri.dk
Vesterhavsgade 139
6700 Esbjerg
+45 7515 4999


 

Betaling

Alle vores priser er i danske kroner og inklusive 25% moms.
Priser på denne hjemmeside gælder levering i hele Danmark

Ved betaling med betalingskort sendes alle data i forbindelse med købet krypteret. Det er kun Euroline/SEB Bank og NETS/PBS der har adgang til disse data, da de står for betalingsformidlingen i hele norden. Altirustfri.dk kan ikke se dine kort oplysninger.

Følgende kort kan anvendes:

Dankort
MasterCard
Maestro
Visa
Visa Electron
Diners Club American Express
Der bliver ikke opkrævet betalingsgebyr ved betaling med kort.

Bankoverførsel

Ved bankoverførsel bruges konto: Kontonr. 1686-3222383365 Middelfart Sparekasse. Ordrenummer skal påføres for hurtigere ekspedition. Varerne vil blive afsendt så snart betalingen er modtaget. Alle nødvendige oplysninger vil fremgå i ordrebekræftelsen, som du modtager efter handlen på Altirustfri.dk er afsluttet.

Priser

Alle priser er i DKK inkl. moms (25%), hvor intet andet nævnes. Priserne er altid de som på leveringsdagen gældende. Kvantumsrabat er muligt ved køb i hele kartoner, men kun på varer, hvor der oplyses et kartonindhold. Står der kun 1 stk, tilbydes varen kun i anbrud. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

Betalingstidspunkt

Beløbet for varen vil først blive trukket efter varen er blevet afsendt.

Sikkerhed ved betaling:

Når der handles på Altirustfri.dk er man altid sikret mod misbrug af kortoplysninger. Der bliver benyttet SSL-kryptering på vores betalingsside, hvilket gør at dine kortoplysninger sendes krypteret igennem en sikker forbindelse. SSL-kryptering er den mest sikre løsning, i forhold til kryptering af data og anvendes af alle større betalingsinstitutioner. Ved betaling på Altirustfri.dk vil der dukke en hængelås op, nederst på statusbjælken i din browser. “http” ændres til “https”, hvor s’et står for secure. Disse 2 ændringer vil kun forekomme på betalingssiden, hvor kortoplysningerne indtastes. Overstående er lovkrav, så se altid efter disse indikatorer når du handler på nettet. Læs mere om SSL-kryptering. Altirustfri.dk benytter sig af betalingsløsningen Epay, der er PCI- certificeret af VISA/MasterCard. Det indebærer at der skal overholdes mere end 200 sikkerhedspunkter. Epay er nøjagtig som en kortterminal, en virtuel kortterminal, men på en webside. FortConsult certificere firmaer som sælger betalingsløsninger. De scanner regelmæssigt Epay’s system for sikkerhedsbrister. En gang om året bliver der brugt manget tid og ressourcer på at forsøge at hacke Epay’s system. Epay’s og FortConsult samarbejde garanterer således at sikkerheden altid er på sit højeste. Med Epay kan du altid handle trygt og sikkert på nettet. Læs mere om sikkerheden med Epay. Læs mere om PCI-certificering.

 


 

Fragt & Levering

Leveringstiden er normalt 3-10 arbejdsdage for standard varer. Ved hastesager er der mulighed for at kontakte kundeservice på: [email protected]. Levering sker med Post Danmark eller Danske Fragtmænd som leverer til både erhverv og private adresser. Hvis der ikke er mulighed for at aflevere pakken til modtager, vil der blive lagt en afhentningsblanket, som indeholder oplysninger hvor pakken kan afhentes. Det er også muligt at få leveret varen til modtagers arbejdsplads. Noter venligst hvor pakken skal afleveres. Ved ekstra udkørsler, er det modtager som står for den eventuelle ekstra betaling.


 

Fortrydelsesret

Ved fortrydelse af købet yder Altirustfri.dk 14 dages returret fra modtagelsen af varen. Derudover skal varen(e) sendes retur senest 14 dage efter fortrydelsesanemdelsen. Fristen regnes som udgangspunkt fra den dag, du har modtaget bestillingen.

Hvordan kan du fortryde?

Inden udløbet af fortrydelsesfristen skal du underrette Altirustfri.dk om, at du har fortrudt købet med en utvetydig meddelse. Dette gøres gennem en e-mail som skal sendes til [email protected]. Vedhæft en kopi af fakturaren eller skriv ordrenummeret med i mailen. Efter bekræftelse skal returneres i samme stand og mængde. Dette gælder både varen, emballagen, manualer o.l. der måtte medfølge. Hvis dette ikke er opfyldt bortfalder returretten


 

GDPR

Det er vigtigt for Bolte at passe godt på dine personlige oplysninger, og det er i overensstemmelse med persondataforordningen. Vi registrerer af personlige oplysninger altid navn, adresse, mail og telefonnummer til at varetage kommunikation og handel. Disse oplysninger er KUN til brug internt i virksomheden mellem bolte.dk og dig. Dine data fremsendes ikke til tredje part fx. annonceformål. Disse data er udelukkende kun til brug, så vi bedst mulige kan betjene dig.
Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information, eller har rettelser ifht. personlige data om dig på [email protected]
Oplysninger der ikke længere er nødvendige at gemme iht. loven, vil blive slettet.

Reklamation & Garanti

Reklamation & garanti: Altirustfri.dk følger købsloven vedr, garanti og reklamationsret. Privatkøb: I henhold til købeloven ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer. For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer, kontakt venligst [email protected].

Erhvervskøb (Buisness-to-Buisness)

For erhvervskunder ydes alene 12 måneders reklamationsret. Eventuelle fejl og mangler skal anmeldes til Altirustfri.dk, så snart de er konstateret. Erhvervskunder opnår ikke ny reklamationsret ved reklamation og ombytning [email protected].